Followers

Sunday, May 31, 2009

GUBAHAN KEK LAPIS




Atas permintaan seorang teman sepejabat.... Kek Lapis Sarawak untuk dijadikan hantaran sewaktu majlis pertunangan. Harap2 menepati citarasa anda ya kak!




11 comments:

ummi said...

Salam BR, weeeee cantiknya gubahan kek lapis tu..ish, ish sayang nak makan...Kalau dekat, boleh tempah kat BR..

blogresipi said...

Cantiknye kek lapis... boleh buat hantaran kawin ni :)

Mat Gebu said...

Bukan je cantik berseni..tapi berseri2...sah2 lah seri tu melekat kat depa sampai ke anak cucu....Tabikk lahh!!!

rohanimohamednoor said...

wah..cantik nya..sgt

BR said...

BR > ummi
WS sis. Thanks. Ish...jauh2 nak tempah, blum sempat sampai, dah tonggang-terbalik jadi nya! Cuci mata jer arr...



BR > blogresipi
Thanks. Insya'allah, boleh gak?



BR > Mat Gebu
Thanks Bro! Mudah2an begitulah hendaknya berakhir satu kisah cinta di antara dua insan!



BR > rohanimohamednoor
Alhamdulllah, mekasih.

makcikkantin said...

teramatlah meriah & cantiknya bro.

~mama aiman~ said...

wah..dapat ilham baru untuk hantaran abg ipar ni..congrats Bro..nice jobs..

Mala said...

Bro, cantik nye cake..tapi which cake recipe yang Bro pakei? I like the color combination.....

BR said...

BR > makcik kantin
Thanks.


BR > mama aiman
Mekasih sis!


BR > Mala
Thanks. Saya gunakan resipi kek lapis sarawak (dwi-berry). Saya buat sedikit olahan jer dari segi perisa dan warna.

Anonymous said...

Salam, bro. boleh x bagi full resepi utk kek lapis yg cantik menarik & memang deboommm ni..hehe..thanks...

sepitbaju_gurls said...

Salam bro.. klu mcm ni tempahan brp rm?