Followers

Monday, May 17, 2010

FRUIT BASKETS....lagi....

Buat anda2 yg pernah request ttg cara saya membuat fruit baskets ni, di sini saya tunjukkan dgn seberapa ringkas cara pembikinannya. Diharap anda dapat memanfaatkannya...




























7 comments:

Ummi said...

Salam BR, apa khabar? Waaah cantiknya fruit baskets ni...kira leh wat hantaran tunang or kawin ni kan...terpegun Ummi tgk... ^__^

Sari Yusa Ibrahim said...

salam...
kak ummi terpegun..
saya terpesona..

BR said...

BR > Ummi
WS. Thanks. Yg ni tuhari utk hantaran pertunangan...



BR > Sari Yusa Ibrahim
WS. Heheh, meksaih sis. Senang jer nk buat...anda pun boleh cuba..

Anonymous said...

tapi respinyer, nak nengok jugak kalau boleh.....brapa sukatannya...tak der masuk air ker?

Diah said...

Wow ... kamu kreatif banget ya. Saya senang melihat your blog. Selamat menunaikan ibadah puasa.
Salam
Diah

Bro Rozzan said...

Anonymous,
Insya'allah bila senang nt saya cuba updatekan resipinya tp tk menjadi rahsia saya gunakan resipi cream puff yg ada dlm blog saya ni. Cuba acri ya!

Bro Rozzan said...

Diah,
Makasih ya, karena sudi mampir ke blog saya. Alhamdulillah, ini sedikit ilmu yg bisa saya share bersama teman2 dan mereka yg punya minat yg sama kok. Selamat Berpuasa buat kamu dan famili ya!