Followers

Wednesday, February 29, 2012

HIDANGAN MUDAH...


Menu mudah minggu lepas... kerana lately, hanya hujung minggu jer yg dapat diluangkan utk masak LOL!!


7 comments:

Hani in Canada said...

Salam, Abg Rozzan ... hope you and family are keeping well. Walaupun lauk pauk simple, tapi kalau dah kena penangan nasi panas, confirm tak perasan mak mertua lalu kat belakang. Hehehehe ...

BR said...

W'Salam Hani, masih di Canada yer? Toksahkan mak mertua, wife dok sebelah pun x pandang, heheh...

halim said...

enak thu,,,,mau donk,,,,,,,
http://ruang-m2.blogspot.com/

Anonymous said...

Salam ABG rozzan, saye ingin bertanye jika saye ingin membuat kek bday utk 1 kg mcm mane eh? saye da pening memikirkan nye.. Saye Fyfy peminat setia blog ABG rozzan ;)) terime kasih wasallam...

Leah said...

Salam sejatra buat abg Rozzan,semoga dilindungi dan dirahmati oleh Allah s.w.t.Lama kiranya abg Rozzan tak melunsuri blog.hehehe.

Fikrisu said...

Nice posting, very helpfull & usefull. Dan untuk anda yang ingin tips memilih, merawat dan memperbaiki mesin roti / mesin bakery. klik aja di FIKRI TEKNIK GRATISSS, ditunggu blogwalking nya yach. good luck & keep blogging. Thank's & salam kenal yach...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...