Followers

Saturday, October 14, 2006

Happy 16th Birthday!

Hmmm.. dah lama tak update , maklumlah bulan puasa nie kan. Mana sibuk dgn tugas harian di ofis, tanggung-jawab sebagai insan kerdil di bumi Allah ni, dan sebagainya. Kami selalu berbuka dgn juadah ringkas jer, nasib baik anak-anak tak cerewet. Kuih Raya?... ah.. saya baru nak start ni - org rumah dah hampir nak tutup buku dah... Anyway, saja update blog ni harini sbb harini Hari Lahir anak kedua saya Nur Syazwani yg ke 16 thn. Semoga beliau di panjangkan umur, sentiasa di dalam rahmat & perlindungan Allah SWT. Dan juga semoga apa jua cita-cita beliau akan termakbul kelak, Insya'allah tetapi kenalah kerja keras sbb 'yg bulat takkan datang bergolek dan yg pipih takkan datang melayang'. Ishh, teringat waktu menuntut di sekolah dulu....-mmg 'bulat'. Sebagai ibubapa, mama dan papa hanya dapat mendoakan utk kebahagiaan dan kesejahteraan mu, selainnya adalah dari berkat usaha kamu sendiri. HAPPY 16th BIRTHDAY.

Tak sempat nak beli kek hari lahir, nak buat .. lagi ler xde masa. papa hadiahkan virtual kek jer la eh!

6 comments:

Anonymous said...

Slmt HariLahir pd Nur Syazwani, semoga mjadi anak yg soleh dan kebanggaan pd ibu dan ayah. Amin...mama siti.

rossya said...

Happy 16th Birthday to NurSyazwani.. semuga menjadi anak kebanggaan kedua ibubapa yer..

rozzan said...

Thank you mama siti & Rossya for your well wishes on my daughter's birthday. I had conveyed them to her. She asked me to thank both of you!

mamafami said...

Happy belated 16th birthday to Nur Syazwani. Sorryla terlewat wish. Tak dapat merayap sangat kat fp dan blogs during weekends coz the computers had been conquered. Diorang bagi chan kat mama dia kejap je to update..hahaha...

rozzan said...

Tima kasih mama fami. I had conveyed ur wishes to her. Budak2 nie kalau dah gunakan komputer.. melekat gak..

mummy jam said...

happy belated birthday to the pretty lady! she's sharing the same birthday month as me.