Followers

Tuesday, September 11, 2007

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK

Bagi semua pengunjung blog ni, juga rakan2 dan kenalan, saya ingin mengucapkan "Selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan yg mulia ni. Semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa kita dgn penuh keinsafan dan ketaqwaan, Insya'allah".

Seperkara lagi, di dalam bulan Ramadhan, perhaps saya tak banyak buat updates yaa. Harap maklum.


13 comments:

Anonymous said...

Cantik lah pic ni...

Bro Rozzan said...

Mmg cantik, tapi pic pinjam je dari 123Greetings.com heheh...

MamaFaMi said...

Salam bro...aik..same taste la. Hehe..I chose the same card as well. Selamat menjalani ibadah puasa buat Bro sekeluarga. Mama mohon maaf andai ada gurauan yang terkasar bahasa ye....

Anonymous said...

ohh..main playcheat lah ni..hehehe

rinnchan said...

Salam Ramadhan buat Bro sekeluarga. Semoga beroleh segala keberkatan di bulan mulia ini..Rajin-rajin bangun sahur ya walau hanya dengan seteguk air sejuk...

jekin_meroh said...

napa tak nak updates..bagi laa resepi untuk ramadan..buat bukak posa...ape la bro nih.. :(

rozzan said...

W'salam MamaFaMi. A'ah yer. Mcm sama pulak taste & preference, heheh. Sama2lah kita menginsafi diri dan bermaaf-maafan agar ikatan ukhuwah dapat dikekalkan, Insya'allah.

rozzan said...
This comment has been removed by the author.
rozzan said...

Ishhh, anonymous, bukan gitu. Sbb saya tk pandai nak draw, tupasal ler main pinjam jerr. Dah tu, sama lak dgn pilihan MamaFaMi, heheh..

rozzan said...

Salam buat Rinn & famili jaga yaa. Semoga kita semua dpt menunaikan tanggung-jawab kita di bulan Ramadhan ini dgn penuh keikhlasan semata-mata utk Lillahi Ta'ala.

rozzan said...

Hi jekin_meroh. Bukan taknak update. Maklum sajalah, bulan puasa ni kan byk lagi tanggung-jawab yg harus dilakukan. Tapi Insya'allah kalau ada kesempatan, saya akan update.

ASR said...

Salam.
Isteri saya suka sgt dengan blog anda. Dah menjadi rujukan dia hari2 mencari resepi apatah lagi di bulan ramadhan ini. Minta izin saya linkkan dr blog kami. Thanks.

rozzan said...

W'salam asr. Alhamdulillah, isteri anda dpt memanfaatkan sesuatu dari blog ini. Nak link? - no problem, silakan. Selamat Berpuasa utk anda sekeluarga yaa semoga sihat sentiasa, Insya'allah.