Followers

Monday, March 12, 2007

EPOK-EPOK/CURRY PUFF



Went to AMK Hub this morning with my daughter Farah. Actually saja2 nak merayap kat the new mall to see whether anything interesting. We stumbled upon a stall selling Karipap/Epok-Epok Pusar. The taste's not bad, though not as filling as Old Chang Kee's. However, I would prefer the pastry to be a little more crispy instead of flaky and soft. Well, to each his own. If you want to try them, that's the name of the Co.

8 comments:

MamaFaMi said...

Bro tolong promote karipap ni, tokey tu kena bayar komisen nih! Hehehe....

~ mama dewi ~ said...

eh eh cutenyer epok2 pusar dier cam kai sekirt..hehe

sofea said...

Hi Rozzan..wahh..AMK dah buka new mall ehh...nak try gi gak one of these days!epok2 tu shape dia funny..hehehe

rozzan said...

mamafami > Tu laaa. tapi takpe, ikhlas nak promo ni. Lagipun nampak pengusahanya orang2 Islam.

mamadewi > heheh, very subjective. Sprti nak melahirkan kot!!!

sofea > pergilah, ajak abg dan anak2 tu..

rinnchan said...

Naper shape epok2 tu jadik cam gitu..nak tergelak laaaa...seb baik rasanyer ok yee...

rozzan said...

rinnchan, apa nak buat, agak2 si pembuat tu mmg nak buat uniqueness pd eopk-epok beliau..supaya jadi sebutan.. heheh

Mdm. Yati said...

Bro,aku dah try epok2 tu,sedap pe,tiapkali aku jalan2 kat sana,misti nak singgah beli tau.

BR said...

Heheh, OKlah..tu. Tp, saya pernah terdengar ttg soal sijil halal syarikat ni. Tak tau lagi samada masih sama seperti dulu atau tidak yer. Wallahu'alam.