Followers

Saturday, September 02, 2006

Epok-Epok

Hari ini saya menyediakan epok-epok untuk tempahan rakan sepejabat. Setelah pulang dari pejabat dan berehat sebentar, saya pun mulalah menggoreng epok-epok yg telah saya siapkan malam sebelumnya dan simpan di dalam freezer.

2 comments:

Mdm. Yati said...

Hai Chef Rozzan!kalau i nak order epok2 dgn u,boleh ke?Mahal tak kesah janji sodapp!!

BR said...

Heheh...saya ni bukan chef, sekedar minat memasak jer ya. Bab nak order tu, sekarang ni saya jarang amik order epok2 sbb masa tk mengizinkan.. Insya'allah next time, kalau saya dah bersedia utk amik tempahan saya khabarkan ya..