Followers

Thursday, November 27, 2008

AWARD



Terima kasih Cik Mat Gebu di atas award ni. Baru sekarang berkesempatan nak update di blog saya. Ada syarat pulak tu. Ni lah yg tak manja...... tapi tkpe, saya cuba yer!

Syarat menerima award ini adalah seperti berikut :

Sapa yang dapat award nih harus letak dalam blog masing-masing.
Link semula kepada orang yang bagi award ni kat anda.
Beri award nih kpd 7 orang bertuah (heheh...)
Tinggalkan mesej pemberitahuan yang anda dah beri award kpd orang tersebut.

Oleh kerana nak pilih 7 orang jer mcm tak cukup gitew, kerana ramai kengkawan kat alam siber ni, saya harap sesiapa yg berkunjung ke blog saya, sudi2kanlah menerima award ni dan paparkanlah di blog masing-masing yer! Semoga dgn ini akan mengeratkan lagi tali silaturrahim di antara kita, Insya'allah.

No comments: