Followers

Thursday, January 04, 2007

Menu Hari ini

Harini saja nak tepekkan gambar lauk Kari Ayam, Sayur Goreng dan Ikan Bilis/Kacang bersambal. I'm sure ramai yg dah biasa masak lauk ni. Saja nak kasi 'pencuci mata'






4 comments:

MamaFaMi said...

BRO!!!!! Nampaknya menu kita for lunch, samalah! But of courselah tak sejibik sebab mama masih fail lagi buat tempe! Hehehe...ntah bila le nak pass nya. Bro reti buat tempe tak? But now kalau nak buat pun, tengah sejuk foggy, cam no la kawan tu nak ferment pulak nanti kan? And then, there's no kacang panjang here, so mama taram kacang boncis je la! So kiranya serupa tapi tak sama...hehehe...

mummy jam said...

I like to use the sambal kacang dan ikan bilis as filling for my sandwich, shiok!!!

rozzan said...

Alamak mama! makan tempeh tau lerrr. Nak buat tu, ish ish ish blom lagi blajar. Kat sini, beli jer dah (4 pkt tempeh fr $1). inside 1 pkt got 2, heheh.

rozzan said...

Iyer ke mummy jam? I guess sambal dia mesti lebihkan, kalau tak nanti kering lak sandwic tu.. For me, ratah jer sambal ikan bilis/kacang tu pun dah sedapp!