Assalamualaikum, Abg Rozzan ... alhamdulillah Abg Rozzan dah kembali ber-blog. Terkedu Hani tgk menu buka Abg Rozzan. FYI, Hani dah lebih 3 minggu berada di Singapura so dah lepaslah rindu nak makan wadeh, dodol, cendol dan lain2 yg sewaktu dengannya ... hehehe. Selamat menjalankan ibadah berpuasa buat Abg Rozzan sekeluarga.
Hani, W'Salam Wr Wb. Selamat pulang ke tanahair. Raya kat Spore ke? Apapun, kalau turun gi Bazar kat Geylang Serai tu, jgn rambang mata! Byk godaan katsana. Beli apa yg perlu jer :) Selamat berpuasa utk Hani sekeluarga juga ya!
salam abg rozan, saya baru nak start belajar buat kek lapis nih.. n tis my first time using electric oven n i'm bit confuse wit da term 'api atas' n 'api bawah'. usually 'api atas', there'a a flame at the top side of the oven rite?? but mine is, vice versa la bro... is it possible that the oven setting yg tak betul? or mcm mana konsep 'api atas' n 'api bawah ' tuh yerk.. please tunjukkan... :))
salam...Abg Rozzan,sy nk tny,mcm mane nk dpt kek lapis yg agk moist...mknenya kek tu x kering lah...sy dah bnyk kali buat,tp x mcm yg Abg Rozzan buat..tq..
Macam2 menu ada...pilihla yg mana suka...
ReplyDeleteSalam Ramadhan buat Rozan sekeluarga...:)
Assalamualaikum, Abg Rozzan ... alhamdulillah Abg Rozzan dah kembali ber-blog. Terkedu Hani tgk menu buka Abg Rozzan. FYI, Hani dah lebih 3 minggu berada di Singapura so dah lepaslah rindu nak makan wadeh, dodol, cendol dan lain2 yg sewaktu dengannya ... hehehe. Selamat menjalankan ibadah berpuasa buat Abg Rozzan sekeluarga.
ReplyDeletesalam abg rozan
ReplyDeletesalam ramadhan buat abg rozan dan sekeluarga..sedap2 lauk2 abg rozan tu...... sungguh menyelerakan
as-salam abg rozan
ReplyDeleteabg rozan blh tak share resepi mee kurnia..npk menyelerakan..
Cik Cek,
ReplyDeleteW'Salam sis, Selamat Berpuasa utk anda sekeluarga juga ya :)
Hani,
ReplyDeleteW'Salam Wr Wb.
Selamat pulang ke tanahair. Raya kat Spore ke? Apapun, kalau turun gi Bazar kat Geylang Serai tu, jgn rambang mata! Byk godaan katsana. Beli apa yg perlu jer :) Selamat berpuasa utk Hani sekeluarga juga ya!
Ady,
ReplyDeleteThanks. Resipi Mee Kurnia ada di blog.Cuba rujuk kat senarai resipi yer. Kalau tk jumpa, bagitau yer.
salam abg rozan,
ReplyDeletesaya baru nak start belajar buat kek lapis nih.. n tis my first time using electric oven n i'm bit confuse wit da term 'api atas' n 'api bawah'. usually 'api atas', there'a a flame at the top side of the oven rite?? but mine is, vice versa la bro... is it possible that the oven setting yg tak betul? or mcm mana konsep 'api atas' n 'api bawah ' tuh yerk.. please tunjukkan... :))
salam bro, ngancam2 lah masakan abang terliur dibuatnya, pandai betul abang menyedia menu2 juadah posa.nasib baik sya tak mengidam.
ReplyDeleteThanks sis. Sekedar mempelbagaikan juadah krn nak menyempurnakan selera tekak yg mmgnya bermacam2 waktu bulan posa ni kan... heheh
ReplyDeletesalam...Abg Rozzan,sy nk tny,mcm mane nk dpt kek lapis yg agk moist...mknenya kek tu x kering lah...sy dah bnyk kali buat,tp x mcm yg Abg Rozzan buat..tq..
ReplyDelete