Hi! Actually, saya gunakan lidi toothpick (or lidi satay) yg saya kerat abt 1.5cm. Ambil satu lidi tersebut dan cucuk sedikit kedlm cokelat tu (jgn tembus). Kemudian cucuk pula the other end to the cake. Mudah jer kan!
Insya'allah.... jika diberikan kesihatan oleh Allah SWT, dapatlah saya berkongsi pengalaman yg ada ini supaya dpt dimanfaatkan oleh sesiapa yg berminat.
assalamualaikum...cantik sungguh mata memandang si lapis prune tu..saya nak tanya bagaimana nak letakkan coklat2 hiasan kat tepi/keliling kek tu..f tak keberatan boleh ler ajarkan saya yee.
ReplyDeleteHi! Actually, saya gunakan lidi toothpick (or lidi satay) yg saya kerat abt 1.5cm. Ambil satu lidi tersebut dan cucuk sedikit kedlm cokelat tu (jgn tembus). Kemudian cucuk pula the other end to the cake. Mudah jer kan!
ReplyDeletetrimakasih bebanyak..semoga rozzan terus teruskan berkongsi resepi dengan kami yang baru belajar.....
ReplyDeleteInsya'allah.... jika diberikan kesihatan oleh Allah SWT, dapatlah saya berkongsi pengalaman yg ada ini supaya dpt dimanfaatkan oleh sesiapa yg berminat.
ReplyDeleteHi, saya ingin tahu yg diatas tepi kek, bagaimana nak dapat corak itu.
ReplyDeleteBR > phonnira
ReplyDeleteSebenarnya di keliling kek tu saya gunakan hawflakes (asam manis) yg dihiris. Ianya mmg jenis hawflakes yg dah siap berlapis. harap maklum.