Followers

Sunday, July 29, 2012

SALAM RAMADHAN

Salam Sejahtera buat anda semua. Terima Kasih kerana sudi lagi menjenguk ke blog RSR yg dah agak lama menyepi dan tak ter'update'. Sebelum meneruskan coretan, saya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada kaum Muslimin yg dah masuk hari ke 9 Ramadhan.

Kebelakangan ini, rasanya macam terlalu sibuk dgn urusan pekerjaan dan peribadi yg menyebabkan blog ni terpinggir seketika. Saya masih meneruskan aktiviti2 kulinari saya, cuma kdg2 tu tak sempat nk nak update resipi ataupun pic yg telah diambil. Mentelah pula, saya rasa dewasa ni dah ramai yg berkongsi resipi2 di alam siber seperti di FB dan blog2 masakan mereka tersendiri. Tak seperti sewaktu saya mula berblogging 6 tahun dahulu, pada tahun 2006. Sekarang, ramai yg dah sudi berkongsi ilmu pengetahuan mereka dan saya rasa ini adalah satu perkara yg sangat baik, Apalah guna jika ilmu yg dipinjamkan kepada kita, tidak dpt dimanfaatkan bersama.

Apapun, kesinambungan blog RSR ni tergantung kepada keadaan dan kesempatan waktu yg ada pada diri saya. Kepada mereka yg pertanyaannya saya terlepas pandang atau terlambat reply, harap dimaafkan. Sebenarnya, saya terasa macam di persimpangan - samada ingin meneruskan blog ini ataupun dihentikan. Tumpuan utama saya sekarang ni adalah kpd pekerjaan dan famili. Keterbatasan waktu dan tuntutan pekerjaan yg semakin mencabar betul2 membuat saya di ambang dilema. Walau apapun senarionya, Insya'allah, jika Webmaster terus membenarkan perkongsian RSR di alam siber, blog ini akan tetap dibuka utk yg masih sudi berkunjung. Juga, dari masa ke semasa jika ada peluang dan waktu yg terluang, saya masih memantau blog ini dan mungkin juga mengupdate resipi2 utk kongsian bersama, Insya'allah.

Akhir kalam, Salam Ukhuwah dari saya - BR.       



  

2 comments:

lisheng she said...

Nike Discount Shop http://www.huotop.com
MERCURIAL GLIDE III FG,CTR360 TREQUARTISTA III AG
Nike Discount Shop http://www.huotop.com
JORDAN SUPER.FLY X,JORDAN SUPER FLY RTTG X
Nike Discount Shop http://www.hoqotop.com
LEBRON 9 LOW,JORDAN FLY WADE 2 EV

azizah@cutemamadelicacies said...

Assalam Bro.. Salam ramadhan.. diharap bro jangan tutup blog ini..walaupun masa bro tk mengizinkan utk update selalu, kita sering menjenguk ur blog.. thanks for all the nice recipe that u posted in your blog